LedFoil yhteistyöhön markkinajohtaja Uniluminin kanssa

Oulu, 5.7.2024

Suomalainen LedFoil Finland Oy ja kiinalainen Unilumin Group Co., Ltd. ovat sopineet yhteistyöstä, jonka mukaan Unilumin ryhtyy kehittämään ja valmistamaan LedFoilin teknologiaan pohjautuvia innovatiivisia LED-näyttöjä. Esimerkkinä näistä mainittakoon uniikit jäänäytöt, jotka on suunniteltu kestämään ankaria olosuhteita jään sisällä, tarjoten ainutlaatuisia visuaalisia ratkaisuja jääurheilutapahtumiin. Yhdistämällä LedFoilin patentoitu teknologia Uniluminin edistyneisiin valmistuskykyihin tarjotaan korkealaatuisia ja kestäviä näyttöjä lukuisiin erilaisiin käyttösovelluksiin, mukaan lukien urheilu- ja viihdetapahtumat.

LedFoilin johdon mukaan yhteistyö markkinajohtajan kanssa varmistaa LedFoilin tuotteille korkean laadun lisäksi sen, että yhtiö pystyy vastaamaan tuotteidensa laajenevaan kysyntään, minkä on arvioitu alkavan jo tämän vuoden loppupuolella erityisesti Pohjois-Amerikassa. LedFoil sopi kesäkuun

lopussa kumppaninsa, kanadalaisen jääkiekkokaukaloita valmistavan markkinajohtajan Athletica Sport Systems Inc.:n kanssa ensimmäisen näyttötoimituksen Kanadaan OHL-liigassa pelaavan Kitchener Rangersin kotiareenalle Kitchener Memorial Auditoriumiin. Kyseinen areena tulee toimimaan LedFoilin ainutlaatuisten jäänäyttöjen showroomina Pohjois-Amerikassa ottelukaudella 2024-25.

Jatkossa yhtiöiden tavoitteena on laajentaa yhteistyötä koskemaan myös markkinointia ja myyntiä.

Unilumin Group Co., Ltd. on vuonna 2004 perustettu kiinalainen pörssiyhtiö, joka on tunnettu innovatiivisista ja korkealaatuisista tuotteistaan. Unilumin tarjoaa laajan valikoiman ammattimaisia LED-sovelluspalveluita, joihin sisältyvät LED-näyttö- ja valaistustuotteet sekä Metasight-ratkaisut. Unilumin on markkinajohtaja, jolla on yli 2200 patenttia.

Lisätietoja: https://www.unilumin.com

LedFoil Finland Oy on suomalainen vuonna 2015 perustettu yhtiö, joka mm. kehittää vaativiin olosuhteisiin soveltuvaa LED-näyttöteknologiaa. LedFoilin teknologia mahdollistaa erittäin ohuiden ja kevyiden, sekä myös läpinäkyvien ja joustavien LED-näyttöjen toteuttamisen. LedFoilin teknologia on patentoitu Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa yhteensä 25 maassa.

Lisätietoja: https://ledfoil.com

 

LedFoilin jäänäytöille showroom Pohjois-Amerikkaan

Oulu, 26.6.2024

Suomalaiset LedFoil Finland Oy ja LedSport Oy ovat solmineet kanadalaisen Athletica Sport Systems Inc.:n kanssa sopimuksen LedFoilin kehittämien jään sisään asennettavien LED-näyttöjen, ns. jäänäyttöjen toimittamisesta OHL-liigassa pelaavan Kitchener Rangersin kotiareenaan Kitchener Memorial Auditoriumiin. Areena tulee toimimaan LedFoilin ainutlaatuisten LED-näyttöjen showroomina Pohjois-Amerikassa ottelukaudella 2024-25. Asia on jo herättänyt kiinnostusta paikallisissa jääkiekkopiireissä, sillä mm. OHL-liiga ja joitakin yliopistoja on sopinut tutustumiskäynneistä areenalle. Showroom on merkittävä päänavaus LedFoilin jäänäytöille Pohjois-Amerikassa, mahdollistaen tilauksia pelikaudelle 2025-26.

 

Athletica Sport Systems Inc. on johtava areenapalveluiden toimittaja, joka suunnittelee, valmistaa ja asentaa kaukalojärjestelmiä jääkiekkoareenoille ja monikäyttötiloihin, palvellen ammattilaisten, puoliammattilaisten ja yhteisöjen loppumarkkinoita. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Waterloossa, Ontariossa, ja sillä on myös toimistot Minneapolisissa, Minnesotassa ja Vancouverissa, British Columbiassa. Athletica on National Hockey Leaguen (NHL), American Hockey Leaguen (AHL) ja USA Hockeyn ensisijainen kaukalotuotteiden toimittaja.

Lisätietoja: https://www.athletica.com/

 

LedFoil Finland Oy on suomalainen teknologiayritys, joka mm. kehittää vaativiin olosuhteisiin soveltuvaa LED-näyttöteknologiaa. LedFoilin teknologia mahdollistaa erittäin ohuiden ja kevyiden, sekä myös läpinäkyvien ja joustavien LED-näyttöjen toteuttamisen. LedFoilin teknologia on patentoitu Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa yhteensä 25 maassa.

Lisätietoja: https://ledfoil.com

 

LedSport Oy on LedFoil Finland Oy:n tytäryhtiö, joka toimii LedFoilin teknologiaan pohjautuvien LED-näyttöjen myyjänä.